File osliča z maQfino sušenimi paradižniki

Zmrznjene fileje osliča premažemo z ekstra deviškim oljčim oljem, rahlo osolimo in zložimo v pomaščen pekač. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 180°C cca. 10-12 minut. Medtem zrežemo na majhne koščke maQfino sušene paradižnike v ekstra deviškem oljčnem olju in zmešamo s črnimi olivami, čebulo in kaprami. Mešanico enakomerno posujemo po ribjih filejih in pečemo še nadaljnjih 5 minut. Ko so fileji zlato rumeno zapečeni, pekač odstranimo iz pečice. Preden serviramo, pustimo fileje stati še par minut, da se sokovi spojijo. Fileje postrežemo na krožniku z nekaj svežega paradižnika in krompirjevo solato.

Potrebujemo

  • maQfino sušene paradižnike v eksta deviškem oljčnem olju,
  • žlico kaper,
  • pol čebule,
  • dve žlici črnih oliv,
  • deviško oljčno olje,
  • sol.

Predstavljamo vam

Naše izdelke

Kje lahko kupite

Naše izdelke?

Preveri Lokacije

Aktualno

Predstavitev podjetja v oddaji Ljudje in zemlja.

V novembrski izdaji revije Naša žena smo predstavili svojo dejavnost.